Muurstickers

Een unieke muursticker maakt de babykamer helemaal af

Je wilt een uniek babykamertje maken, maar hoe pak je dat aan?

Je kunt natuurlijk de babykamer behangen. Er zijn tegenwoordig veel dessins te krijgen, maar echt origineel is het natuurlijk niet… en goed behangen blijft nog steeds een vak.

Als je je familie en vrienden wilt verassen met een kamertje die uniek is en een eigen stijl heeft dan kun je beter met muurverf aan de gang. Muurverf kun je in alle kleuren laten mengen en de verfspecialist kan goed helpen met het maken van leuke kleuren combinaties. Vaak is het handig om inspiratie op te doen in woonbladen en babybladen. Je krijgt dan vanzelf een idee voor de sfeer die jij mooi vindt en kun je vervolgens een unieke kleuren combinatie laten maken.

Momenteel zijn bijvoorbeeld grijs en mint kleuren populair en trend in de babykamer.

Je hebt nu een idee van de sfeer en de bijpassende kleuren, maar dan…

De muren maak je vervolgens helemaal af met een leuke muurdecoratie. Er zijn heel veel muurstickers voor de babykamer te krijgen. De muurstickers van Kleefenzo.nl  kun je zelfs laten voorzien van een persoonlijke tekst of naam. Zo creëer je makkelijk een unieke look, geen standaard kamertje voor jou!

Muurstickers hebben bovendien het voordeel dat ze makkelijk zijn te verwijderen. Dat is natuurlijk handig als je de babykamer na een aantal jaren moet upgraden naar een stoere jongenskamer of lieve meisjeskamer.
Veel merken werken met vinyl sticker materiaal. Als je iets bijzonders wilt dan moet je eens kijken naar zelfklevend textiel. Dit materiaal is super sterk , maar heeft vooral een mooi matte uitstraling door de lichte structuur. Helemaal van deze tijd.

Kortom: Kies een sfeer, kies je kleuren en maak het helemaal af met een unieke muurdecoratie sticker. Zo maak je een babykamer met een groot “ WAUW ” gevoel!